Predstavljam vam jedan od mojih najomiljenijih bureka koji često pravim. Ne samo što je jednostavan već i veoma ukusan a čak u sebi ni ne sadrži sir.
Potrebno :
Priprema :
Umutiti jaja,jogurt,mleko,ulje,so i zatim dodati makarone. Smešu ostaviti da odstoji 2 sata da bi makarone omekšale.
Zatim djuvec tepsiju namazati uljem i istresti smesu. Peći u već zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumeni.
Video recept :
Potrebno :
- 5 jaja
- 2 čase jogurta
- 1 časa mleka
- pola čase ulja
- 500 g makarona
- kašikica soli
Umutiti jaja,jogurt,mleko,ulje,so i zatim dodati makarone. Smešu ostaviti da odstoji 2 sata da bi makarone omekšale.
Zatim djuvec tepsiju namazati uljem i istresti smesu. Peći u već zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumeni.
Video recept :
I present you one of my favorite burek, which I usually make. Not only is a simple but very tasty and even in itself does not contain cheese.
Ingredients :
- 5 eggs
- 2 cups of yogurt
- 1 cup of milk
- half a cup of oil
- 500 g of macaroni
- tea spoon on salt
- tea spoon on salt
Preparation:
Whisk eggs, yogurt, milk, oil,salt and then add the macaroni. The mixture allowed to stand for 2 hours to soften macaroni.
Then oil djuvec baking pan and shake then put inside the mixture. Bake in preheated oven already at 200 degrees until get’s golden brown colour.
0 коментара:
Постави коментар