недеља, 8. март 2015.

Juneći gulaš

Savršen ručak za ljubitelje začinjene hrane! 






Potrebno je :

  • 1 kg junećeg mesa
  • 6-7 glavica luka
  • 1 kašika vegete
  • 1 kašika sitne mlevene paprike
  • 1 dl paradajza
  • 4-5 zrna bibera
  • 1 kašikica mlevenog bibera
  • 4 lovorova lista
  • 1 začin za juneći gulaš
  • 2 l vode
  • 2 kašike masti

Uputstvo :

Luk samleti i dinstati sa masti,kada se izdinsta dodati meso koje je isečeno na kocke.
Dinstati 2 sata i dodativati postepeno vodu,zatim dodati vegetu,mlevenu papriku,lovorov list,biber u zrnu i mleveni biber,paradajz,vodu.
Na kraju razmutiti začin za gulas i kuvati ga jos 30 minuta.


0 коментара:

Постави коментар

 

Život sa osmehom Template by Ipietoon Cute Blog Design